BELLA ROMA DIEREN

BELLA ROMA DIEREN Traditionele gerechten met eigen inbreng - Sinds 2000

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 473 beoordelingen
13 aug 2018 om 11:14 Geen knoflooksaus meegeleverd(wel betaalt). Doos was doorzeeft met vet, en pizza lauw.
11 aug 2018 om 13:33 vlot bezorgd en heerlijke pizza's, precies zoals ze moeten zijn!!
5 aug 2018 om 17:34 Ik had de pizza siciliana met wat aanpassingen. De pizza werd een half uur later dan de tijd lauwwarm bezorgd. De gorgonzola op de pizza was niet te zien en had totaal geen smaak. Ik had het idee dat het er niet eens op zat. Alleen de salami had smaak.
3 aug 2018 om 9:16 heel lekker
31 jul 2018 om 19:36 Pizza was helaas doorgebrand. Ik snap uberhaupt niet waarom je alsnog een doorgebrand pizza bezorgd. Dan vraag je om klachten.
27 jul 2018 om 21:40 de kruidenboter op de spagetti is geen aanrader, was dus kruidensaus geworden
10 jul 2018 om 21:53 Pizza erg maar waardeloze service. Het eten was om 17:00h voor 18:30h besteld maar is pas om 19:30h geleverd. Dus 1h te laat. Dit was de 2de en tevens laatste bestelling voor ons.
8 jul 2018 om 12:39 Normaal eet ik mijn pizza op het terras. Had dat nu ook moeten doen! Pizza waren jammergenoeg niet warm en dat doet afbreuk aan de smaak die ik gewend ben van Bella Roma.
5 jul 2018 om 20:26 Prima smaak
30 jun 2018 om 21:39 De pasta carbonara was een teleurstelling. Klonterige smaakloze brei met te veel spekjes en maar heel weinig pasta. De optie “met kaas” betekent trouwens een lading gesmolten kaas erover die al is gestold voordat je kan gaan eten.
25 jun 2018 om 6:06 Om 13:00 besteld, 17:00 gekregen. Koud en niet lekker, meer dan helft weg moeten gooien na 4 uur wachten.
3 jun 2018 om 23:41 Goed belegd en vers!