BELLA ROMA DIEREN

BELLA ROMA DIEREN Traditionele gerechten met eigen inbreng - Sinds 2000

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 535 beoordelingen
14 apr 2019 om 19:21 Duurde lang en lasagne was nog niet eens lauw. Dus 30 minuten in eigen oven en weer wachten... Bezorger had geen wisselgeld terwijl ik op de site zoals mogelijk had aangegeven met hoeveel ik zou betalen..
2 apr 2019 om 10:51 ik had 1 Margaritha en een peperoni besteld. Ik kreeg 2 margerithas en een rare pizza met hete peper bezorgt maar het was al na sluiting en wou wel eten dus heb t maar aangenomen maar de pizza was echt smerig
30 mrt 2019 om 20:37 Ruim een uur van tevoren besteld, maar toch bijna een uur te laat bezorgd. Konden geen duidelijkheid geven hoe laat we het wel konden verwachten. Pizza's waren lauw, friet was niet meer te eten
29 mrt 2019 om 5:23 Pizza was best lekker,en nog redelijk warm. Wel dik 20 minuten te laat,een berichtje daarover zou fijn zijn geweest.
22 mrt 2019 om 8:42 De pasta's waren erg lekker, maar ondersta laag was verbrand evenals delen van de pizza's. Kwaliteit is niet meer zoals ik het gewend was. Bezorging was ook laat.
26 feb 2019 om 22:17 Bestel je uren van te voren voor 18 uur. Komen ze nog 45 min te laat
24 feb 2019 om 22:17 Heeeeeeerlijk
23 feb 2019 om 20:24 De bestelling is nooit geleverd! Kan echter die optie niet selecteren. Waardelose bezorgpizzaria! Heb reeds een klacht bij u gedeponeerd.
21 feb 2019 om 19:07 Lekkere pasta's, goed warm, salade en brood wat minder(maar dat hoeft er voor mij ook niet bij)
18 feb 2019 om 0:25 Altijd goed!
10 feb 2019 om 21:59 2x pizza besteld, kwam 35 minuten na de afgesproken tijd zonder bericht na twee keer gebeld te hebben. Op de pizza ontbraken ingrediƫnten zoals beschreven, pizza erg klein en zeker niet het geld waard. Tevens bestelde en betaalde saus niet geleverd.
10 feb 2019 om 20:29 Eten was lekker bestelling alleen 30 min te laat. Graag volgende keer echte bezorgtijd aangeven.