BELLA ROMA DIEREN

BELLA ROMA DIEREN Traditionele gerechten met eigen inbreng - Sinds 2000

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 479 beoordelingen
19 okt 2018 om 12:11 Great pizza, thin crust
22 sep 2018 om 22:24 Pizza is heerlijk. Bezorgtijd is echter veel te lang,
13 sep 2018 om 15:00 Slechtste restaurant ooit! Ik zou hier nooit meer bestellen. Bestelling kon pas 3 uur later worden bezorgd, uiteindelijk het geld ook nooit teruggekregen terwijl ze zelf de bezorgtijden niet goed online hebben staan. Belachelijk!
17 aug 2018 om 21:20 Teruggegaan met een pizza calzone die ik af kon gieten met de bovenkant zwart en aan de zijkant het deeg niet gaar. Ik mocht een nieuwe. Deze kon ik helaas ook weer afgieten. Op de sausjes dreef een laag vocht. Echt jammer
17 aug 2018 om 20:03 Te vroeg bezorgd ?ruim 20 minuten) knoflooksaus vergeten en een onbeschofte bezorger bij dit bedrijf moet je niet zijn!!!
13 aug 2018 om 11:14 Geen knoflooksaus meegeleverd(wel betaalt). Doos was doorzeeft met vet, en pizza lauw.
11 aug 2018 om 13:33 vlot bezorgd en heerlijke pizza's, precies zoals ze moeten zijn!!
5 aug 2018 om 17:34 Ik had de pizza siciliana met wat aanpassingen. De pizza werd een half uur later dan de tijd lauwwarm bezorgd. De gorgonzola op de pizza was niet te zien en had totaal geen smaak. Ik had het idee dat het er niet eens op zat. Alleen de salami had smaak.
3 aug 2018 om 9:16 heel lekker
31 jul 2018 om 19:36 Pizza was helaas doorgebrand. Ik snap uberhaupt niet waarom je alsnog een doorgebrand pizza bezorgd. Dan vraag je om klachten.
27 jul 2018 om 21:40 de kruidenboter op de spagetti is geen aanrader, was dus kruidensaus geworden
10 jul 2018 om 21:53 Pizza erg maar waardeloze service. Het eten was om 17:00h voor 18:30h besteld maar is pas om 19:30h geleverd. Dus 1h te laat. Dit was de 2de en tevens laatste bestelling voor ons.