BELLA ROMA DIEREN

BELLA ROMA DIEREN Traditionele gerechten met eigen inbreng - Sinds 2000

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1201 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bella Roma Dieren. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 20:04 Superlekkere pizza's, warm en op tijd bezorgd. Echter ontzettend jammer dat je 3 euro extra betaald voor een XXL en dan een gewone pizza ontvangt. Fooi via Ideal overgemaakt dus 4,30 extra betaald. Graag deze 3 euro bij de fooienpot in stoppen!
14 mei 2022 om 22:11 De pizza met parmaham was slecht de ham was erg dik gesneden Ook had ik het idee dat het geen Parma ham was Er zaten stukken ham bij die al helemaal verkleurd was Kortom ik hoef geen pizza meer van hun
3 mei 2022 om 20:35 Wij hadden besteld en we kregen veel saus en spaghetti wat ik niet heb aangeklikt carbonara pasta had geen smaak en de chicken wings was gewoon mega triest 4 vleugels voor heel veel geld kom op nou doe volgende keer je best
1 mei 2022 om 20:43 Eten was weer prima. Alleen jammer dat de parma van één pizza wordt vervangen door gewone ham en de peperoni vd andere pizza wordt vergeten.
30 apr 2022 om 20:38 De pizza’s waren droog en er zat heel veel kruiden zout op en hele droge oregano, je proefde niks anders meer
28 apr 2022 om 16:53 Precies op tijd klaar alleen de XXL versie is geen aanrader het past niet in de doos dus hij word dubbel geklapt ik hij is amper groter dus geen €2 waard. Voor de rest wel lekker bestel alleen geen drinken als ke geen fles opener hebt.
27 apr 2022 om 16:30 Lekker eten en goed op tijd
25 apr 2022 om 16:48 Meer dan twee uur wachten op pasta en pizza... Pizza koud bezorgd. Ik raad dit restaurant niet aan
22 apr 2022 om 19:48 Heerlijke pasta!! Room, champignons, spek en kip… Een aanrader.
18 apr 2022 om 22:56 2 pizza’s besteld, beide matig. Niet veel bijzonders qua smaak, een was zelfs een beetje flauw gelukkig wel snelle bezorging.
18 apr 2022 om 22:34 Was goed en tevreden
10 apr 2022 om 14:29 Vreselijk lekker En heel goed gevuld